VRIJEĐALI I POLICIJU

RUŽAN INCIDENT U SRCU DALMACIJE Slovački huligani napali maloljetnog Nigerijca i Austrijanku, nesretnu djevojku teško ozlijedili

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.09.2019. u 17:26

Zagreb, 270314.
Savska 41.
Zagrebacka policija danas je privela muskarca osumnjicenog za ubojstvo Silvane Nekic na Vrbiku.
Optuzeni muskarac jutro je proveo na ispitivanju u Zupanijskom drzavnom odvjetnistvu.
Na fotografiji: privodjenje osumnjicenog za ubojstvo nakon ispitivanja.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

Ilustracija

Policija je uhitila slovačke državljane koji su u utorak u Kaštelima pijani prvo verbalno, a zatim i fizički napali maloljetnog Nigerijca i Austrijanku te vrijeđali policiju.

Policija je izvijestila da su Slovaci u dobi od 27, 29 i 31 godinu 17. rujna ispred ugostiteljskog objekta u Kaštel Gomilici verbalno i tjelesno napali maloljetnog Nigerijca i Austrijanku.

Prilikom intervencije vrijeđali su i policijske službenike zbog čega su uhićeni i privedeni u službene prostorije gdje je utvrđeno da su pod utjecajem alkohola.

Maloljetnoj državljanki Austrije je zbog lakših tjelesnih ozljeda pružena liječnička pomoć, dok državljanin Nigerije nije imao vidljivih ozljeda te je odbio ponuđenu liječničku pomoć.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja slovački državljani su dovedeni na prekršajni sud, uz optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prekršajnom sudu je, uz optužni prijedlog, protiv 31-godišnjeg slovačkog državljanina podnesena i kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja tjelesne ozljede, na štetu maloljetne državljanke Austrije, kažu u policiji.

Splitska policija izvijestila je i da traga za nepoznatim napadačima koji su u noći 18. rujna, u Kačićevoj ulici u Splitu, napali 21-godišnjeg njemačkog državljanina i ukrali mu novčanik.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo