UŽAS KOD KRIŽEVACA

'SAMO DA MI JE PRAUNUK DOBRO...' Dječak (11) vozio traktor i sletio u kanal: Ima teške ozljede glave i prsnog koša, doktori mu se bore za život

 Boris Kovačev / CROPIX

U utorak oko 13 sati teško je ozlijeđen dječak (11) koji je vozeći traktor sletio s ceste u kanal u mjestu Raščani kod Križevaca. Prema neslužbenim informacijama, zadobio je teške ozljede glave i prsnog koša i životno je ugrožen. Nije pri svijesti i liječnici u koprivničkoj bolnici bore se za njegov život, javlja Podravski.hr.

Koprivnička policija na mjestu strašne nesreće obavlja očevid i provodi sve potrebne izvide.

Zasad nije poznato kako je došlo do toga da je dijete sjelo za upravljač jakog poljoprivrednog stroja i uputilo se lokalnom cestom.

Kako neslužbeno doznaje Podravski.hr, iza dječaka u drugome se traktoru navodno vozio njegov djed i izgleda kao da su zajedno krenuli na polje. Nakon što je dijete sletjelo s prometnice, djed je, prema izjavama mještana, ‘sajlom’ pokušao sam izvući traktor iz kanala misleći da se nije dogodilo ništa strašno. No, kad je vidio da je dječak teško stradao, odmah je pozvao policiju i hitnu pomoć.

- Samo da mi je praunuk dobro, ništa mi drugo nije važno - u šoku je za Podravski.hr rekao dječakov pradjed Marijan (88) koji je, gledajući u prevrnuti traktor, nemoćno širio ruke.

Nesretni dječak, inače učenik četvrtog razreda osnovne škole, kolima hitne pomoći odmah je prebačen u Opću bolnicu u Koprivnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:50