ČETVERO POGINULIH

SHRVANA ŽENA KOJA JE NA AUTOCESTI A3 IZGUBILA MUŽA I SINA Nema više mog malog Nidže. Ne znam kako ću dalje, a moram zbog kćeri. Samo mi je ona ostala

 Vlado Kos / CROPIX

Nakon teške prometne nesreće koja se noćas dogodila kod odmorišta Bošnjaci na autocesti A3, oglasila se žena koja je u toj nesreći izgubila supruga i sina (14). S mužem i sinom se čula oko 22 sata, a kasnije nije bilo poziva. Nesreća se dogodila oko 00:30 sati, a o njoj je, kaže, čula na vijestima.

- Ostala mi je samo kćerkica. Nema više mog malog Nidže, rekla je za Blic shrvana Svetlana Rašić iz Kruševca.

Njezin suprug Vladica i sin Nikola su krenuli na put u Sloveniju, a s njima je u automobilu bilo još putnika.

- Volio je ići s njim, i prije je to radio. Suprug je imao neke preglede u Sloveniji, svaki mjesec je odlazio tamo zbog neke operacije na želucu na koju je trebao ići. Ja nisam mogla ići, a mali je toliko htio! Htio je razgledati automobile, da kupe neki. Rekao je “tata, hoću ja s tobom, hoću ja', ispričala je Rašić za Novosti.

Sumnja se da se nesreća dogodila kad je vozač automobila zaspao.

- Vladica je profesionalni vozač, nikada se nije dogodilo da je zaspao za volanom. Ne znam ljude koji su bili s njim, odakle su. Krenuli su preko aplikacije za prijevoz “BlaBla Car”. Vidim da je jedan preživio, još dvoje je stradalo. Žao mi je..., priča Svetlana i dodaje da će sutra otići po tijela kada bude gotova i obdukcija.

- Ne znam kako ću dalje, a moram, zbog kćeri, dodaje Svetlana za Novosti.

Podsjetimo, u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u noći sa srijede na četvrtak pola sata iza ponoći dogodila na autocesti A3 nedaleko od odmorišta Bošnjaci život su izgubile četiri osobe iz Srbije, među kojima i 14-godišnji dječak, dok je jedna osoba pretrpjela lakše tjelesne ozljede.

Svi su bili u istome automobilu, Škodi Octaviji karavan slovenskih registarskih oznaka. Kako smo neslužbeno doznali smrtno su stradali vozač automobila Vladica Rašić (42) i njegov 14-godišnji sin te Aleksandra (43) i Žikica (47) Janković, svi s područja Kruševca, dok je Dragan Vučićević (28) iz Beograda preživio ovu strašnu nesreću. On je jedini bio i vezan sigurnosnim pojasom, što mu je spasilo život, dok ostalih četvero ljudi nisu koristili pojas u vožnji te su uslijed žestokog udara koji je uslijedio nakon izlijetanja automobila s ceste ispali iz vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:38