TRAŽE OČEVICE

SJEĆATE SE SNIMKE MOPEDISTA KOJI JE UMALO NALETIO NA POLICAJCA? Još ga nisu ulovili...

 Screenshot HRT

Proteklog je vikenda u noćnim satima jedan vozač mopeda na Savskoj cesti u Zagrebu umalo udario policajca koji je izašao na prometnicu u namjeri da ga zaustavi. Mopedist je produljio dalje i, prošavši kroz crveno svjetlo na semaforu, odjurio u nepoznatom pravcu.

Događaj je ovjekovječio HRT-ov snimatelj, koji je zabilježio i užurbane policajce kako se nastoje dati u potjeru za mopedom.

No, paljenje službenog vozila oduzelo im je dragocjene sekunde koje je mopedist iskoristio kako bi umaknuo pravdi u kasnim noćnim satima.

Na internetskoj stranici Policijske uprave zagrebačke potvrđeno je da vozač mopeda još nije uhvaćen, a građanima je upućen apel za pomoć u hvatanju nepoznatog vozača.

- U nedjelju, 4. rujna 2016. godine u Zagrebu, na Savskoj cesti nasuprot kućnog broja 25, nepoznati vozač nepoznatog motocikla nije postupio po danom znaku tj. naredbi policijskog službenika odnosno nije se zaustavio kako bi se obavio nadzor vozila i vozača, već je nastavio vožnju Savskom cestom u smjeru juga čineći i dalje na osobito drzak način prometne prekršaje. Kako bismo utvrdili identitet nepoznatog vozača i nepoznatog motocikla navedenog događaja molimo da se jave svjedoci-očevici na broj telefona 01/6530-870 ili 192, stoji u policijskom apelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:33