TRAGEDIJA

SLETIO S CESTE KOD DRNIŠA, NITKO GA NIJE PRIMIJETIO ČAK ŠEST SATI Volkswagen završio u grmlju uz državnu cestu, vozača našli u beživotnom stanju

Ilustracija
 CROPIX

U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 16:15 sati dogodila na cesti u mjestu Ružiću, na području Petrovog polja u blizini Drniša, smrtno je stradala jedna osoba, izvijestili su iz Operativno-komunikacijskog centra šibenske policije.

- U izlijetanju s kolnika osobnog vozila marke Volkswagen Bora splitskih registracija na mjestu nesreće poginuo je 41-godišnji vozač. Policijski očevid je u tijeku, nakon kojeg će se znati uzroci i pojedinosti ove tragične prometne nesreće – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Neslužbeno doznajemo da je poginuo 41-godišnji M.B. s mjestom boravka u Dicmu kod Sinja, a rodom je iz mjesta Kljaci na području općine Ružić. Također, prema neslužbenim informacijama, prometna se nesreća navodno dogodila u ponedjeljak u jutarnjim satima, točnije oko 10 sati, ali je automobil stradalog zamijećen u grmlju uz Državnu cestu D-56 Split-Drniš tek u poslijepodnevnim satima, nakon čega je alarmirana policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:55