NAMAMIO JE PREKO FACEBOOKA?

SLUČAJ 14-GODIŠNJAKINJE KOJA JE NESTALA NA PODRUČJU TUČEPA Policija uhitila 44-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je djevojčicu oteo

    AUTOR:
    • Hina,
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.08.2017. u 15:01

Varazdin, 020511.
U prijepodnevnim satima policija je pretrazila prostorije tjednika Varazdinske vijesti, te uhitila direktora Ernesta Fisera, njegovog zamjenika Svebora Fisera i direktora marketinga Davora Masica. Na slici: policija nosi spise iz redakcije.
Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix
Željko Hajdinjak / CROPIX / Ilustracija / CROPIX

Zbog otmice 14-godišnjakinje za kojom se, nakon prijavljenog nestanka, tragalo četiri dana, u subotu je priveden 44-godišnji muškarac, neslužbeno se doznaje.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je s djevojčicom u kontakt stupio preko društvenih mreža, ali zasad nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je do otmice došlo.

Kao što smo već izvijestili, 14-godišnjakinja je nestala u Tučepima, a pronađena je u petak poslijepodne na širem splitskom području.

Iz splitske policije nisu željeli govoriti o detaljima kako i gdje su pronašli djevojčicu, no, izvijestili su da su je pronašli neozlijeđenu na području Splitsko-dalmatinske županije.

Djevojčica je, prema prijašnjim izvješćima, nestala nakon što se u večernjim satima udaljila iz apartmana u Tučepima u kojem se nalazila sa svojim roditeljima.

ELIPSO

Izdvajamo