STRAVA U SPINČIĆEVOJ ULICI

SNAŽNA DETONACIJA U SPLITU, TEŠKO OZLIJEĐENA TROJICA MONTERA KLIMA UREĐAJA Do eksplozije je došlo na krovu zgrade, jedan radnik bori se za život

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 10.09.2018. u 18:15

 • Duje Klarić / CROPIX, screenshot Dalmacija Danas

   

  Tri su osobe ozlijeđene u eksploziji koja se dogodila u ponedjeljak popodne u stambenoj zgradi nasuprot KBC-a Split, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o radnicim koji su radili na postavljanju klima uređaja. Prvotno policijsko izvješće govorilo je o dvije ozlijeđene osobe, no Dalmacija Danas piše da su iz splitske bolnice doznali kako je ipak riječ o trojici montera klima uređaja.

  Svi su teško ozlijeđeni, jedan je prebačen na Odjel plastične kirurgije na Križinama, dok su dvojica prebačena na Firule, a jedan od njih bori se za život.

  Prema prvim informacijama, do eksplozije je došlo oko 17,25 sati na zadnjem katu stambene zgrade u Spinčićevoj ulici, zbog čega su na teren poslani vatrogasci, Hitna medicinska pomoć i policija.

  FOTOGALERIJA: Eksplozija u Splitu

   

  Neslužbeno se doznaje da su muškarci radili na vanjskim jedinicama klima uređaja i da su ih nakon eksplozije sa zadnjeg kata stambene zgrade spustili vatrogasci, te su ih preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći. Također se neslužbeno doznaje da su ozlijeđeni zaposlenici tvrtke koja se bavi postavljanjem i čišćenjem klima uređaja.

  Policija je na terenu, te će ubrzo početi s očevidom.

  Video: Dalmacija danas

  Izdvajamo