ISTRAGA U TIJEKU

SNAŽNA EKSPLOZIJA U RIJECI, LOPOVI RAZNIJELI 4 BANKOMATA I TEŠKO OŠTETILI PLODINE Veliki trgovački centar u Srdočima mogao bi biti zatvoren par dana

 
Ilustracija: Razneseni bankomat u Rijeci u ožujku ove godine
 Matija Djanjesic / CROPIX

U noći sa subote na nedjelju, oko tri sata ujutro, u naselju Srdoči u Rijeci stanovnike je probudila snažna eksplozija. Još uvijek nepoznate osobe tako su uništile nekoliko bankomata u sklopu trgovačkog centra Plodine, piše Novi list.

Šteta na objektu je velika. Policija još uvijek obavlja očevid, a trgovački bi centar mogao biti zatvoren i nekoliko dana dok se ne sanira šteta.

S obzirom da je najoštećeniji bankomat Privredne banke Zagreb, očekuje se dolazak predstavnika banke kako bi otvorio kazetu s novcem. Od detonacije su još stradali bankomati Erste banke, Zagrebačke banke i Hrvatske poštanske banke.

Zasad nije poznato jesu li provalnici izvršili naum, odnosno odnijeli novac iz bankomata. Policija je na ključnim prometnicama pokušala ući u trag počiniteljima, no zasad nema novih informacija, piše portal Riječanin, koji zbog slične provale od 12. ožujka spekulira ne radi li se o serijskim pljačkašima bankomata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:49