VELIKA TRAGEDIJA

ŠOK NA HRVATSKOJ PLESNOJ SCENI Preminuo voditelj Atomic Dance Factoryja, imao je samo 34 godine, prije mjesec dana se oženio...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.07.2018. u 16:35

Zagreb, 181209.
Studio Nove TV Zagrebacki velesajam, pripreme za finalnu emisiju Supertalent.
Na slici: Atomic Dance Factory - Sasa Krnetic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Saša Krnetić

 

Plesač Saša Krnetić preminuo je u petak, 20. srpnja, u dobi od 34 godine, objavio je na svojoj službenoj internetskoj stranici Hrvatski show dance savez.

Saša je bio glavni koreograf u popularnoj plesnoj skupini Atomic Dance Factory, koja se 2009. godine natjecala u TV showu "Supertalent".

- Veliki čovjek s izuzetnom energijom i karizmom, pun entuzijazma i pozitivne energije koju je širio gdje god bi se pojavio. Čovjek koji je uvijek bio spreman pomoći i pružiti ruku. Saša je bio naš genijalan breaker, naš trener i voditelj, član Izvršnog odbora dugi niz godina i bit će nemoguće popuniti prazninu koju će ostaviti za sobom.

Zauvijek će ostati u našim srcima i vjerujemo da nikad neće prestati sjećanje na njegovu prisutnost.

Dragi Saša, počivaj u miru Božjem i hvala ti što si svojim životom obogatio naše. Iskrena sućut obitelji i svim njegovim bliskim prijateljima i plesačima - stoji u objavi Hrvatskog show dance saveza.

Saša je, piše na službenoj stranici Atomic Dance Factoryja, tijekom godina ostvario uspješnu suradnju s brojnim plesačima, plesnim koreografima i estradnim zvijezdama te sudjelovao na mnogim domaćim i međunarodnim natjecanjima, a 2003. postao je glavni voditelj i koreograf u Udruzi VPS Radost. Kao plesač i koreograf u plesnim stilovima break-dance i hip hop od 2004. djelovao je pod umjetničkim imenom Super Salee. Prije mjesec dana ušao je i u bračne vode...


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo