POLICIJA NA NOGAMA

ŠOKANTAN NAPAD U PARKU U SAMOM CENTRU SPLITA Muškarac brutalno izboden nožem, završio na operacijskom stolu...

 
Ilustracija
 Tomislav Krišto / Hanza media

Splitska policija zaprimila je dojavu večeras oko 20.10 sati da je u centru grada, na Kruščevića gumnu, ozlijeđen muškarac u pedesetim godinama.

Prema neslužbenim informacijama Slobodne Dalmacije, muškarac je bio u parku kada je do njega došla nepoznata muška osoba i više ga puta oštrim sredstvom, najvjerojatnije nožem, izbola po tijelu.

Ozlijeđeni je hitno prevezen u splitsku bolnicu, policija još nije mogla potvrditi težinu njegovih ozlijeda, ali doznajemo da će biti podvrgnut operacijskom zahvatu.

Na licu mjesta obavlja se očevid, policija traga za nepoznatim napadačem te pretražuju okolni teren ne bi li eventualno pronašli oružje napada.

Današnji napad povezan je, doznajemo Slobodna Dalmacija, s paljevinom automobila koja se sredinom travnja dogodila na istoj lokaciji.

Tada je, 14. travnja, planuo opel rumunjskih registracijskih oznaka koji su koristlia dvojica danskih turista, a iznajmili su ga u jednoj stranoj rent-a-car agenciji.

atra na opelu je buknula u nedjelju rano ujutro, oko četiri sata i 35 minuta te je zahvatila i vozilo Renault Scenic, u vlasništvu Splićanina koji tu živi, a policija je brzo ustanovila da je požar bio podmetnut.
Prava meta, kako doznajemo, bio je automobil 53-godišnjaka koji je danas na Kruščevića gumnu izboden nožem, a za kojeg kruže priče da je zbog problema s drogom proveo neko vrijeme u zatvoru.

Navodno je tada nepoznata osoba bacila molotovljev koktel upravo na njegov automobil, ali se improvizirano oružje odbilo od ciljanog vozila te zapalilo susjedni automobil, a vatra je oštetila još jedno vozilo koje se nalazilo u blizini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:25