AKCIJA VATROGASACA

SPASILI STARICU IZ BUNARA 'Jedan od nas se spustio dolje i zavezao je...'

Bjelovar, 031110.Zahvaljujuci vatrogascima bjelovarske Javne vatrogasne postaje Djurdja Dimic (62) iz Nove Pisanice spasena je iz svog 14 metarskog bunara u koji je upala i prosla bez ogrebotina.Na slici: bunar u koji je upala Djurdja Dimic.Foto: Leon Hribljan / CROPIX / Bjelovarski list
 Leon Hribljan / CROPIX / Bjelova

TROGIR - Osamdesetogodišnja starica koja je jučer popodne u Marini kod Trogira upala u bunar s osam metara visine živa je zahvaljujući trojici vatrogasaca iz DVD- Marina, doznaje se jutros od zapovjednika Hrvoja Kvarantana.

Starica je u ponedjeljak u 17,50 sati najvjerojatnije otišla po vodu i upala u bunar, što je netko od obitelji je vidio i alarmirao hitne službe, a prvi do nje su stigli vatrogasci DVD Marina.

"Morali smo hitno djelovati jer je bakica upala u vrlo hladnu vodu. Nismo mogli čekati spasitelje jer je svaka dodatna minuta značila moguću smrt. Jedan se vatrogasac konopom spustio dolje, zavezao je, a potom su je na površinu izvukla preostala dvojica kolega. Smjestili smo je u kola Hitne medicinske pomoći nakon čega je odvezena u bolnicu. Preživjela je zahvaljujući brzoj intervenciji", kazao je za Hinu zapovjednik Kvarantan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 05:10