UŽAS U VAROŠU

SPLIT BRUJI O BRUTALNOM NAPADU NA ČOVJEKA BEZ IJEDNE MRLJE U ŽIVOTU Trojica ga premlatila metalnim šipkama, odvezen je na hitnu operaciju

 
KBC Split
 Ante Cizmic / Ilustracija / CROPIX

Dok je izlazio iz svoje zgrade u Puntarskoj ulici u splitskom Varošu napadnut je 63-godišnji O. V., javlja Slobodna Dalmacija.

Njega su metalnim šipkama napala trojica muškaraca i to kada je izišao iz lifta prema stubištu. O događaju je policiju izvijestila jedna žena oko sedam sati ujutro, a nesretni čovjek je zadobio teške tjelesne ozljede po nogama i gornjim dijelovima tijela.

Doveden je u KBC Split gdje će biti podvrgnut operativnom zahvatu, a njegovo stanje je toliko teško da policija s njim sada ne može obaviti razgovor.

Napadnuti je sasvim miran čovjek kojega nema u kaznenim evidencijama. Od njegovih poznanika doznajemo da je imao neku zemlju koju je prodao te je od tih novaca napravio jednu manju zgradu.

Nitko od onih koji ga poznaju nisu nam mogli reći je li tom prilikom imao poslovne partnere ili je zgradu napravio sam.

Koji je razlog napada na ovog čovjeka koji nema ni jednu mrlju u svom životu, a kamo li prekršajna ili kaznenu prijavu pokazat će policijska istraga.

Policija je odmah izišla na teren gdje se obavlja očevid te se intenzivno traga za napadačima.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da su ga napadači najprije počeli udarati po nogama, a potom i po gornjem djelu tijela i rukama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2022 18:17