POŽARI

Splitski vatrogasci tijekom vikedna gasili čak 20 kontejnera

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 30.12.2018. u 13:06

Split, 200717.
Kampus, studentski dom.
Vatrogasci iz svih djelova Hrvatske spremaju se za odlazak kuci nakon nekoliko dana provedenih na pozaristu u okolici Splita.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić / CROPIX

Ilustracija

Čak 20 plastičnih i metalnih kontejnera, smeće, jedan automobil i balkon gasili su u subotu i u noći na nedjelju vatrogasci šireg splitskog područja, doznaje se u Vatrogasno-operativnom centru (VOC) Split.

Splitska Javna vatrogasna postrojba (JVP) posla je imala u gašenju pet kontejnera na Bačvicama i Brdima te balkona na Spinutu, dok su njihove kolege iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split gasili požar smeća u pet kontejnera u Lučićevoj ulici i kod Tehničke škole.

Vatrogasci iz Žrnovnice posla su imali na svom terenu kada su gasili vatru na osobnom vozilu volvo. Na području županije gorjelo je smeće u kontejnerima u Dugopolju i u kontejnerima na više lokacija u Solinu.

Vatrogasci su još jednom građane upozorili da paze gdje i na koji način ispaljuju rakete, bacaju petarde i ostala pirotehnička sredstva koja mogu nanijeti teške ozljede onima koji barataju s pirotehnikom i izazvati veliku materijalnu štetu.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo