PODNESENA PRIJAVA

STARAC GODINAMA TJERAO TINEJDŽERKU NA SEKS Otela mu se kontroli pa joj je rekao: 'Ubit ću te!'

zagreb 161106sokol maric blindirano vozilo pokusaj pljacke policija ocevid shoping city one intersparfoto: srdan vrancic-desk--zag-
 Cropix

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podnijelo je kaznenu prijavu protiv muškarca (70) zbog osnovane sumnje da je prijetnjama prisiljavao maloljetnu djevojku na spolne odnose, omogućavao joj uživanje droga te se prema njoj nametljivo ponašao.

Osnovano se sumnja da je spomenuti, u razdoblju od 2009. do 2012. godine, u više mjesta na području Hrvatske i Njemačke te prilikom njegovih poslovnih putovanja, uz ozbiljne prijetnje tražio od tada maloljetne djevojke (15) da s njim ima spolne odnose što je ona u strahu da joj doista naudi i učinila.

Osumnjičen je i da joj je u istom razdoblju davao da uživa marihuanu. Nakon što se spomenuta, danas stara 21 godinu, početkom ove godine zaposlila te više nije bila financijski ovisna o njemu, učestalo je dolazio u ugostiteljski objekt u kojem je radila i pratio njezino kretanje, nazivao njezin mobitel te učestalo spavao u automobilu parkiranom ispred ugostiteljskog objekta u kojem radi.

Nakon što je spomenuta početkom ožujka odbila otići s njim, zaprijetio joj je da će ubiti i nju i vlasnicu ugostiteljskog objekta u kojem radi te članove njezine obitelji.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu je usvojila prijedlog državnog odvjetnika i odredila istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:24