DOBIO PODRŠKU

ŠTIMAC NIJE NAPISAO NI RIJEČ, ALI SVOJIM OBJAVAMA JE REKAO SVE Bivši izbornik dvjema fotografijama reagirao na nemilu situaciju u obitelji

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.05.2020. u 23:40

Split, 220619.
Igor Stimac, bivsi izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije a danas izbornik Indije.
Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunovic / CROPIX

 

Bivši nogometaš i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac (52) u subotu je u večernjim satima za profilnu fotografiju svog privatnog Facebook profila stavio fotografiju sebe i svoga sina Luke.

 

Štimac je potom na svome profilu zamijenio i pozadinsku fotografiju, tzv. cover fotografiju. Tu je pak objavio fotografiju s kćerkama Deom i Mijom te sinom Lukom.

 

Obje su fotografije prikupile brojne komentare i reakcije. Korisnici su mu uglavnom dali podršku te konstatirali da obitelj treba biti na prvom mjestu.

Štimčeve objave na Facebooku dolaze nakon što je Luka Štimac u petak prekršajno prijavljen za obiteljsko nasilje te remećenje javnog reda i mira. Nakon privođenja u policiju u četvrtak navečer Luka Štimac bio je do te mjere pijan da nije mogao razgovjetno reći što se dogodilo.

Kako je tada napisala Slobodna Dalmacija, iza 19 sati u četvrtak došlo je do svađe između Luke i Igor Štimca, a Luka je u jednom trenutku napao i svoju sestru.

Luka je prvo je vikao na oca ispred zgrade i na stepeništu zgrade na rubnom dijelu grada. Kada je situacija eskalirala, počeo je fizički nasrtati na njega i udarati ga rukama gdje god je stigao. Pokušavajući smiriti situaciju, njegova sestra je izašla vani nakon čega dolazi do situacije u kojoj se i nasilni mladić ozlijedio.

Naime, pokušao je preskočiti ogradu terase, ali kako je bio pod utjecajem alkohola pao je i ozlijedio se.

Prilikom toga nastavio je s vikanjem i galamom i pokušajima prelaska ograde. Kada ga je sestra ponovno pokušala smiriti udario je i nju. Svemu su svjedočili susjedi ne usuđujući se miješati u situaciju, ali su pozvali policiju.

Nakon dolaska policije odveden je na Hitnu pomoć gdje je utvrđeno da ima teške tjelesne ozljede frakturu potkoljenice i ručnog zgloba. Sestra mu i otac nisu trebali liječničku pomoć.

Štimac je u petak potvrdio da je došlo do incidenta.

- Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji - rekao je Štimac za Dalmatinski portal te dodao da je njegov sin "radio majmunarije".

Izdvajamo