KRVOPROLIĆE NA KAJZERICI

STRANI MEDIJI OPŠIRNO IZVJEŠTAVAJU O 'MONSTRUMU IZ ZAGREBA' 'Ovakav zločin se ne pamti u novijoj hrvatskoj povijesti, poštedio je samo svoje dijete'

 

Singapurski tv kanal CNA prenosi vijest Agencije France Presse sa fotografijom Denisa Lovrovića, pod naslovom "Hrvatska policija u potrazi za bjeguncem nakon što je 6 osoba pronađeno mrtvo". Lokalni mediji izvještavaju da je osumnjičeni bivši suprug jedne od žrtava, koja je ubijena sa svojim partnerom i četvero djece u kući u glavnom gradu Zagrebu. Susjedi su uzbunili policiju nakon što su čuli pucnjavu unutar kuće u Kajzerici na jugu grada. U istoj kući je pronađeno neozlijeđeno dijete, prenosi singapurski kanal.

Lokalni mediji opisuju ubojstvo tri žene, dva muškarca i 10-godišnjeg djeteta kao čin ljubomore, prenosi Deutsche Welle. Samo je 7-mjesečna beba ostavljena živa i neozlijeđena u kući. Nakon onoga što lokalni mediji nazivaju masakrom, teško naoružana policija rasporedila se po gradu u potrazi za napadačem. Osumnjičeni je lociran ali se ubio prije nego što je mogao biti preveden, prenijela je policija u priopćenju.

Šest ubijenih, muškarac počinio ubojstvo u Hrvatskoj, prenosi Radio Slobodna Europa na stranici na engleskom jeziku. Policija je pronašla šest mrtvih tijela u južnom predgrađu Zagreba nakon što su ih susjedi upozorili na pucnjavu. Policija je osumjičenog pronašla mrtvog u Brezovici, u drugom dijelu grada.

Blic

Takvi zločini su vrlo rijetki u inače mirnom i sigurnom glavnom gradu Hrvatske.

I medijki u regiji opširno izvještavaju o stravičnom krvoproliću u Zagrebu. Srpske novosti detaljno izvještavaju o zločinu na Kajzerici pod nazivom 'Ovo je čovjek koji je ubio šesteročlanuv obitelj, poštedio je samo svoje dijete'. Prenose detalje o zločinu navodeći hrvatske portale. Blic je objavio fotografije ubojice, kao i njegove djevojke Maje. Izvještaj o zločinu naslovili su 'Bivšoj djevojci pobio obitelj, ovo su sestre koje je ubio mnstrum iz Zagreba, sa jednom od njih je imao dijete'.

Večernje Novosti

Blic posebno piše o ubojici koji je počinio zločin kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj povijestii to u tekstu pod naslovom 'Ovo je monstrum iz Zagreba: Igor je sinoć brutalno ubio šestero, a priča se da je dilao drogu i živio na rubu zakona'.

Prenose izvješća hrvatskih medija, a Oslobođenje navodi da su Maja i Igor bili zaručeni i da je Majin Facebook profil pun njihovih zajedničkih fotografija.

Radio Slobodna Europa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:55