TRAGEDIJA

STRAŠNA NESREĆA U BARANJI Mladi policajac u službenom kombiju nakon frontalnog sudara s kamionom na mjestu poginuo, njegov kolega u bolnici

 
 CROPIX, SPH / Facebook

Policijski službenik PU osječko-baranjske smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 5:20 sati dogodila u Baranji, na cesti između Zmajevca i Batina.

Kako je preliminarno izvijestila Policijska uprava, u nesreći su sudjelovali kamion slovenskih oznaka za čijim je upravljačem bio 40-godišnji državljanin Srbije te kombi vozilo MUP-a u kojem je s jednim kolegom bio tragično preminuli policajac.

Kako se doznaje, poginuli policajac imao je 32 godine, a njegov kolega je ozlijeđen te je prebačen u bolnicu.

Odmah nakon nesreće na mjesto događaja izašla je očevidna ekipa te načelnik PU osječko-baranjske i zamjenik državnog odvjetnika kako bi se utvrdile točne okolnosti uzroka nesreće.

Prema medijskim navodima policijsko vozilo u sudaru je posve uništeno.

Sindikat policije Hrvatske na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju poginulog policajca.

- S velikom tugom javljamo da je jutros 20. 10. 2018. godine tragično preminuo za vrijeme službe u prometnoj nesreći u 32. godini života član SPH Tomislav Hlevnjak, policijski službenik IJP Osijek. Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut njegovoj obitelji, prijateljima i kolegama. O posljednjem ispraćaju izvjestit ćemo naknadno, navode u Sindikatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:10