TRAGEDIJA

FOTO: TROJE MRTVIH U DVIJE PROMETNE NESREĆE U stravičnom sudaru auta i kamiona dvoje poginulih, od siline udara iz nosača ispao motor automobila

 
 Vlado Kos / CROPIX

Čak su tri osobe smrtno stradale u petak prijepodne u Slavoniji u dvije odvojene prometne nesreće. U stravičnoj nesreći koja se u petak oko 11,30 sati dogodila između naselja Donja Motičina i Martin nedaleko Našica, život su izgubile dvije osobe.

Riječ je o muškarcu u dobi od 86 godina i 84-godišnjoj ženi koji su bili u osobnom automobilu, a nesreći i pogibiji prethodio je sudar njihovog vozila i kamiona s prikolicom koji je prevozio drvene trupce. Muškarac je prema našim informacijama preminuo na mjestu nesreće, a žena nešto poslije u bolnici. O silini sudara puno govori i činjenica da je iz nosača ispao motor automobila i ostao na kolniku, dok su oba vozila završila u istom odvodnom kanalu.

Dvojica muškaraca u dobi od 65 i 25 godina, koji su bili u kamionu, pretrpjeli su ozljede zbog kojih su prevezeni u bolnicu, a o težini njihovih ozljeda nismo uspjeli dobiti informaciju. Nekoliko sati ranije život je u Đakovu izgubila žena u dobi od 64 godine koja je nastradala kao biciklistica nakon što je, kako neslužbeno doznajemo, na raskrižju prošla kroz crveno svjetlo i u tom trenutku na nju je naletio osobni automobil kojim je upravljao 77-godišnji vozač.

Iako se činilo da njezine ozljede nisu preteške, to na žalost nije bilo tako i nesretna je žena ubrzo od posljedica nesreće preminula u bolnici.

U galeriji su fotografije s očevida:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:31