SMRT U VELOM VRHU

STRAŠNA TRAGEDIJA U ISTRI Muškarac stradao pod radnim strojem: 'Čuli smo čudan zvuk, a onda smo naišli na jeziv prizor, noževi su ga povukli...'

Ilustracija
 CROPIX

Stravična nesreća dogodila se u pulskom naselju Veli Vrh u kući obitelji Benčić kad su 69-godišnjeg Dušana iz Rijeke zahvatili noževi motorne kopačice dok je radio, piše Novi list.

- Dušan je bio srčani bolesnik, ali vrlo vitalan, korpulentan. Uvijek je oko kuće nešto radio, pa tako i u srijedu. Što je tu želio, ne znam. Nije mu pozlilo nego se možda poskliznuo kada je vukao kopačicu unazad pa su ga zahvatili noževi, rekao je njegov bratić Drago Benčić.

Nesreća se dogodila u srijedu oko 14 sati. Dušan je motornom kopačicom u blizini kuće kopao rupu i prilikom povlačenja kopačice unazad, njezini noževi su mu zahvatili odjeću i povukli ga te mu na tijelu nanijeli teške ozljede od kojih je na mjestu preminuo.

Nitko nije vidio kako se nesreća dogodila, a ukućani su izašli jer ih je uznemirio čudan zvuk. Kada su došli zatekli su užasan prizor, Dušan je ležao bez znakova života, piše Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:02