DVA NEOPISIVA HORORA

STRAVA U DOLINI NERETVE Tinejdžera prignječio traktor, na mjestu poginuo TRAGEDIJA I U ISTRI Pod traktorom poginule curica (5) i njezina baka

 
Traktor na kojem je smrtno stradao mladić u mjestu Glog
 Denis Jerković / CROPIX

U utorak poslijepodne u mjestu Glog u općini Slivno na području Opuzena dogodila se teška nesreća u kojoj je smrtno stradao 18-godišnjak iz Podgradine, piše Metković news.

Prema informacijama okupljenih mještana, nesreća se dogodila dok je 18-godišnjak radio na zemlji. Vozio je traktor i upao u kanal, a traktor ga je prignječio i mladić je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Na mjesto nesreće stigli su policajci, vatrogasci i hitna pomoć. Prizor je bilo toliko potresan da su djelatnici hitnih službi bili u teškom šoku, a neki su čak i zaplakali.

Slivno, 040619. 
U popodnevnih satima u mjestu Glog dogodila se nesreca u kojoj je smrtno stradao 18-godisnjak iz Podgradine. 
Nesreca se dogodila dok je mlaic radio na zemlji, vozio je traktor i upao u kanal.
Na fotografiji: vucna sluzba odvozi  traktor na kojem je mladic smrtno stradao. 
Foto: Denis Jerkovic / CROPIX
Denis Jerković / CROPIX
Traktor na kojem je smrtno stradao mladić u mjestu Glog

Nažalost, nešto kasnije u Istri se dogodila još jedna teška nesreća sa smrtnom posljedicom.

Sinoć su oko 19.30 prilikom prevrtanja traktora na šumskom putu kod mjesta Bičići na području općine Barban u Istri život izgubile starija žena i njena petogodišnja unučica, kako smo već izviještavali. Policijska uprava Istarska danas je izvijestila da je do nesreće došlo jer se traktor kojim je upravljao 79-godišnji suprug nesretne žene prevrnuo u lokvu.

-Dosad provedenim izvidima utvrđeno je da je 79-godišnjak upravljao traktorom IMT 533, pulske registarske oznake, na kojem je na stražnjem dijelu bio traktorski priključak (sanduk) u kojemu je nepropisno prevozio 74-godišnjakinju i dijete. Dolaskom do uzbrdice, traktor se iz zasad neutvrđenih razloga počeo kretati unazad te je skrenuo van šumskog puta i prevrnuo se u lokvu Močar. Putnice i vozač pali su u lokvu, a traktor se prevrnuo na njih, izvještavaju u policijskoj upravi Istarskoj.

Na mjestu događaja smrtno je stradala 74-godišnjakinja, dok su dijete pokušali reanimirati djelatnici hitne medicinske pomoći, no nažalost nisu uspjeli te je liječnica konstatirala smrt djeteta u 21.20 sati. Tijela preminulih prevezena su na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja, zaključuju u istarskoj policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:02