LOŠE IZNENAĐENJE

STRAVA U GRAČACU Dok je čistila grob ženu ugrizao poskok! Nije imala mobitel, pa je prehodala kilometar dok nije stigla pomoć

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.06.2018. u 10:38

Zagreb, 301214.
Zooloski vrt.
Zima, snijeg i temperature ispod nule nagnale su dio zivotinja na hibernaciju u unutrasnjim nastambama, dok su one otpornije uzivale u snijegu.
Na fotografiji: poskok.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srđan Vrančić / CROPIX

Arhiva

U gospićkoj bolnici oporavlja se starija ženska osoba koju je u utorak navečer u Gračacu ugrizao poskok. Do ugriza je došlo u poslijepodnevnim satima te je pravovremenom reakcijom djelatnika Hitne medicinske pomoći u Gračacu žena prevezena u OB Gospić gdje je smještena na Odjelu intenzivnog liječenja, piše Novi list.

Ženu je poskok ugrizao za nogu dok je bila na groblju. Prilikom čišćenja groba, zmija koja se skrivala u blizini vjerojatno se prepala te je nesretnu ženu, koja je bila u društvu s prijateljicom, ugrizla za nogu.

S obzirom da niti jedna od njih nije imala mobitel izašle su na cestu i pješice krenule po pomoć. Prijevoz do hitne pomoći uspjele su naći tek nakon što su prehodale više od jednog kilometra, a do hitne pomoći prevezao ih je lokalni poštar koji nam je rekao kako se žena stara sedamdesetak godina odmah požalila na jake bolove u nozi.

Odvezao ih je do lokalne ambulante gdje ju je preuzela ekipa HMP-a koju je pohvalio za iznimno brzu reakciju i prijevoz do najbliže bolnice u Gospiću, koja je udaljena pedesetak kilometara.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo