TRAGEDIJA

STRAVA U LEKENIKU 32-godišnjak zbog prebrze vožnje izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u odvodni kanal. Poginuo je na mjestu nesreće

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 18.10.2019. u 10:36

Nasice, Jelisavac, 250317. Prometna nesreca u kojoj su poginule dvije osobe nakon sto je doslo do slijetanja automobila u odvodni kanal na cesti Osijek - Nasice u Jelisavcu. Na fotografiji: policijski ocevid je u tijeku.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX

U prometnoj nesreći u četvrtak navečer u mjestu Lekenik, poginuo je 32-godišnji vozač osobnog vozila sisačkih registracija, priopćila je u petak sisačko-moslavačka policija.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata na državnoj cesti D30 u Lekenika kada je 32-godišnji vozač osobog vozila zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio izvan kolnika i udario u odvodni kanal.

Od siline udarca vozilo se zarotiralo, udarilo u metalnu ogradu i palo na krov. Na mjestu nesreće smrtno je stradao 32-godišnji vozač, dok je 25-godišnji putnik u vozilu lakše ozlijeđen, navodi u priopćenju Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Tijelo poginulog 32-godišnjaka radi obdukcije je prevezeno u sisačku Opću bolnicu. Policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo