IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG

STRAVA U MEĐIMURJU U kući pronašli mrtvo tijelo, sumnja se da je riječ o djevojci nestaloj prije 18 godina, koja je živjela na toj adresi

 
Policijski očevid u Palovcu
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Čim su mještani Nove ulice u Palovcu u Međimurskoj županiji vidjeli policijska vozila ispred jedne kuće, znali su da se nešto dogodilo. No da je riječ o takvoj strahoti, teško je bilo ikome zamisliti.

Naime, kako piše portal eMeđimurje u kući je pronađen leš, što je policija i potvrdila, a neslužbene informacije govore da je tijelo bilo u zamrzivaču.

Odmah se pojavila sumnja da je riječ o Jasmini Dominić koja je živjela na toj adresi i koja je nestala još 2000. godine od kada joj se gubi svaki trag. Tijelo je, kako neslužbeno doznaje eMeđimurje, bilo 19 godina u zamrzivaču.

'PU međimurska je u 12 sati iz Zavoda za hitnu medicnu zaprimila dojavu da je u Palovcu u obiteljskoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna odvjetnica koja zajedno s policijom provodi očevid', rekao je glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.

Inače, kako doznaje portal eMeđimurje, u toj kući danas živi njezina sestra s obitelji i navodno su dvije osobe privedene na obavijesni razgovor.

Neslužbeno doznajemo da je tijelo u popodnevnim satima pronašla sestra nestale djevojke, upravo u zamrzivaču.

Identitet neće biti poznat dok se ne provede vještačenje, no neslužbeno doznajemo da je tijelo dugo tamo stajalo pa se zbog toga sumnja da pripada djevojci nestaloj prije više od 18 godina.

Jasmina Dominić, rođena 1977., u evidenciji nestalih se vodi više od 18 godina i nikada je nisu pronašli. Nije poznato tko je našao tijelo i pozvao policiju.

Detalji će biti poznati po okončanju istrage.

Kako je Jutarnji pisao, Jasmina je u dobi od 23 godine, tijekom kolovoza 2000., napustila fakultet i posao preko zagrebačkog studentskog servisa kada joj se izgubio svaki trag.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 10:32