JOŠ JEDNA PROMETNA

STRAVA U ŠIBENIKU Motociklist (28) Yamahom oborio dijete dok ga je majka vodila preko pješačkog prijelaza, teško je ozlijeđeno

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 07.09.2018. u 10:07

Zagreb, 080618.
Prometna nesreca na Horvacanskoj kod krizanja s Rudeskom ulicom u kojoj je policijski automobil naletio na dijete. Policijski ocevid je u tijeku.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / Ilustracija / CROPIX

 

Gotovo pa da ne prođe dan, a da ne moramo izvještavati o prometnim nesrećama na ulicama Šibenika. U još jednoj koja se u četvrtak nešto prije 18 sati dogodila u Ulici Vladimira Nazora teže je ozlijeđeno dijete, koje je zbog zadobivenih ozljeda zadržano na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Iz policije su izvijestili da je do ove prometne nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Yamaha, šibenskih registracijskih oznaka, vršio pretjecanje vozila ispred sebe preko pune središnje crte, u trenutku dok se to vozilo zaustavilo ispred obilježenog pješačkog prijelaza radi propuštanja pješaka. Uslijed toga je svojim prednjim desnim dijelom motocikla udario u dijete, koje je vodila majka, a koji su prelazili kolnik tim obilježenim pješačkim prijelazom i u trenutku prometne nesreće su se nalazili na sredini kolnika.

Protiv vozača motocikla će biti podnijeta kaznena prijava, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo