STRAŠNA NESREĆA

STRAVA U SLAVONIJI, UGAŠENA DVA MLADA ŽIVOTA! Automobilom sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz

 
Ilustracija
 Boris Kovacev / CROPIX

U mjestu Dragovci, nedaleko Pleternice, u četvrtak navečer došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su poginula dva mladića dok ih je još dvoje teško ozlijeđeno, piše dnevnik.hr.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu „Nova Gradiška“ na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje.

Policija je provela očevid na mjestu strave i užasa i izvijestila što se točno dogodilo.

- U četvrtak (31.listopada), u 21.45 sati, u Dragovcima (općina Nova Kapela), dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije osobe teško ozlijeđene. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška u nazočnosti zamjenika Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavila je očevid kojim je utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 21-godišnji vozač osobnim automobilom kretao istočnom prometnom trakom od juga u smjeru sjevera. U jednom trenutku vozač je krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu „Nova Gradiška" na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje. Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu - piše u priopćenju koje potpisuje policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Krešimir Šimić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:15