DRAMA

STRAVIČAN PRIZOR U ŠIBENSKOM NEBODERU U stanu našli leš žene, cijeli grad bruji da ju je ubio sin: 'Dugo je muku mučila s njim...'

 Šibenski.hr

Žena u dobi od 60 godina preminula je u četvrtak ujutro u 17-katnici na Baldekinu, potvrdili su iz šibenske policije, koja je dojavu o svemu dobila u 9.55 sati, i to od hitne pomoći, koja je pokušavala reanimirati nesretnu ženu. No, nije uspjela pa je u 10.15 sati konstatirana smrt, piše Šibenski.hr.

- S obzirom da hitna pomoć nije bila sigurna u prirodnu smrt, u slučaj se uključilo i Županijsko državno odvjetništvo Šibenik, koje će rukovoditi očevidom i svim potrebnim radnjama kako bi se utvrdio uzrok smrti - rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske te istaknula kako to još ne znači da je u pitanju nasilna smrt, odnosno ubojstvo.

Ništa se sa sigurnošću neće moći reći dok se ne obavi obdukcija koja će, vjerojatno, uslijediti nakon što se tijelo pokojnice prebaci na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik.

Tijelo pokojnice pronašao je, saznaje Šibenski.hr, njezin brat, koji je nazvao policiju i hitnu pomoć. Da je proveden očevid, izvidne radnje i predistraga te da su naložena potrebna vještačenja, među kojima i obdukcija, potvrdilo je i Županijsko državno odvjetništvo, uz napomenu kako ništa podrobnije ne mogu kazati do priopćenja koje su najavili za petak.

No, bez obzira na šutnju službenih izvora, u Šibeniku je, odmah nakon što se doznalo za slučaj, krenula priča kako je riječ o teškoj obiteljskoj drami, u kojoj je 60-godišnju Šibenku ubio njezin sin.

U prilog tezi da bi se moglo raditi o nasilnoj smrti govorila je prisutnost policije, koja se navodno raspitivala o bilo čemu neuobičajenom u blizini mjesta događaja, piše Šibenski.hr.

Susjedi spominju i da nesretna žena već dulje vrijeme 'muku muči sa sinom s kojim nije uspijevala pronaći zajednički jezik' te da zbog toga ne isključuju da je možda on podigao ruku na majku. Gdje je sin preminule, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:47