HOROR

STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVE GRADIŠKE Vozač kombijem sletio s ceste i zabio se u betonski most, on i njegova trudna supruga (19) teško ozlijeđeni

 
 RadioNG.hr

U ponedjeljak u večernjim satima dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Kovačevac u blizini Nove Gradiške, javlja Radio Nova Gradiška. Prema prvim informacijama, vozač kombija izgubio je nadzor nad upravljačem te nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Od siline udarca, vozilo se prevrnulo i ponovno vratilo na suprotni trak ceste kojim se kretalo iz smjera Okučana.

U prometnoj nesreći, kako se neslužbeno doznaje, nastradale su dvije osobe: vozač i njegova trudna 19-godišnja supruga. Oboje su, prema riječima očevidaca, od siline udarca izletjeli iz kombija, do dolaska Hitne pomoći vozač je došao k svijesti, a nesretna žena, nažalost nije.

Oboje su hitno prebačeni u Opću bolnicu Nova Gradiška, gdje se liječnici bore za život 19-godišinjakinje, dok je vozač teško ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti.

Djelatnici Policijske postaje Nova Gradiška reguliraju promet, a što je dovelo do ovako teške prometne nesreće pokazat će očevid koji je u tijeku, piše Radio Nova Gradiška.

Valja napomenuti da je kolnik na mjestu nesreće bio mokar i sklizak od kiše koja je ondje padala.

Fotografije prenosimo uz dopuštenje portala Radio Nova Gradiška.

RadioNG.hr
Prometna nesreća u mjestu Kovačevac

RadioNG.hr

RadioNG.hr

RadioNG.hr

RadioNG.hr

RadioNG.hr

RadioNG.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:37