HOROR

STRAVIČNA NESREĆA NA AUTOCESTI U BLIZINI ZAGREBA 'Dva auta su stajala na naplatnim kućicama kad se u njih silovitom brzinom zabio BMW'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 11.07.2019. u 16:30

Sv. Helena, 200713.
Pojacan promet na autocesti A3 Gorican - Zagreb. U jutarnjim satima na naplatnim kucicama Sv. Helena u smjeru juga kolona je dosezala oko 3 kilometra, ali se vrlo brzo guzva rascistila.
Na fotografiji: naplatne kucice Sv Helena.
Foto: Nenad Dugi / CROPIX
Nenad Dugi / CROPIX

Naplatne kućice Sveta Helena, ilustracija

Četiri osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći u kojoj su u četvrtak rano poslijepodne na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba sudjelovala tri vozila, doznaje se od zagrebačke policije.

Fotografije s mjesta nesreće koje su objavili portali pokazuju potpuno smrskani automobil mađarskih registracija uz samu naplatnu kućicu, a iza njega automobil čakovečkih oznaka okrenut na bok. Malo dalje nalazi se treći automobil, također mađarskih oznaka, s razbijenim stražnjim dijelom.

Nesreća se dogodila oko 12,40, a uzroci se utvrđuju očevidom.

Dnevnik.hr javlja da su na teren izašli vatrogasci iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zelina koji su iz smrskanog auta izvukli tri osobe, navodno bračni par i njihovo dijete.

- Dva auta mađarskih registracija stajala su na kućici kada je dojurio BMW i zabio se u njih, kazao je Ivica Mačković, zapovjednik iz DVD-a Zelina.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo