VELIKA TRAGEDIJA

STRAVIČNA NESREĆA ODNIJELA DVA ŽIVOTA NA VODIČKOJ ZAOBILAZNICI U sudaru Nissan Almere i kombija poginule dvije osobe

 CROPIX

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u petak oko podneva dogodila na novoizgrađenoj zaobilaznici grada Vodica dvije su osobe smrtno stradale.

- Danas, oko 12,03 sati šibenska je policija zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na DC 8 kod Vodica u kojoj je sudjelovao osobni automobil šibenskih registracijskih oznaka i kombi vozilo riječkih registracijskih vozila. Na mjestu događaja je u tijeku očevid kojim rukovodi zamjenica Općinske državne odvjetnice u Šibeniku. Prema do sada dostupnim informacijama dvije su osobe poginule iz osobnog automobila, dok se vozač kombija nalazi u šibenskoj Općoj bolnici gdje mu je pružena liječnička pomoć – kaže se u priopćenju šibenske policije.

-Također, prema do sada dostupnim informacijama osobni se automobil kretao u pravcu istok-zapad (od Šibenika prema Zadru) te je na ravnom dijelu ceste, iz za sada neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u kombi vozilo – dodaje se u policijskom priopćenju.

Kako neslužbeno doznajemo, na mjestu nesreće na licu mjesta poginuli su otac i sin, vozač i suvozač u osobnom automobilu Nissan Almera. Vozač kombi vozila zadobio je prijelom lijeve natkoljenice, zbrinut je na Odjelu Kirurgije šibenske bolnice i nije životno ugrožen.

Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media
Ilustracija

Vodice, 160617.
Zbog prometne nesrece u kojoj je smrtno stradalo dvoje ljudi, a treci je u zivotnoj opasnosti zatvorena je za sav promet dionica Jadranske magistrale, Vodicka obilaznica. 
Na fotografiji: policija.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:57