DRAMA NA PARKINGU

Student odveo curu na romantični izlazak na ćevape, njoj se to nije svidjelo, uslijedio je rusvaj: ‘Vikao sam i lupao po volanu‘

Splitski student radi svega je iskazao žaljenje te je zbog nasilja u obitelji novčano prekršajno kažnjen sa 180 eura

Joker u Splitu

 Duje Klaric/Cropix

Odlučili su otići van na večeru, ali stvari su se zakomplicirale. Jer on, inače 26-godišnji splitski student, predložio je svojoj djevojci da odu na ćevape. Međutim, za nju taj prijedlog baš i nije bio briljantan za večernji izlazak, pa je cijela situacija na parkiralištu TC Joker u Splitu eskalirala.

Bilo je to 5. travnja oko 22 sata, a cijelom slučaju su svjedočili neki prolaznici koji su odlučili alarmirati policiju jer su čuli urlanje, ali i vidjeli povlačenje djevojke u vozilo pa je u konačnici ljutiti student prekršajno prijavljen zbog nasilja u obitelji te prekršajno kažnjen sa 180 eura.

- Bio sam vidno ljut i uznemiren zbog nesuglasica oko određivanja lokacije za jelo. Predložio sam joj da odemo na ćevape što se njoj nije svidjelo pa je situacija eskalirala. Povišenim tonom sam joj izustio nerazgovijetne riječi udarajući rukama po volanu. A kad je ona pokušala izaći iz auta van, nekoliko puta sam ju povukao u auto uz viku. Nisam ju ozlijedio, niti sam imao namjeru. Na kraju smo krenuli na drugo mjesto prema Pojišanu, ali tamo su nas zaustavili policajci koji su nam rekli da su imali dojavu građana o našem ponašanju ispred Jokera, branio se na sudu optuženi mladić navodeći da su se on i djevojka nakon svega pomirili i da normalno funkcioniraju dalje. Ujedno je iskazao žaljenje radi događaja.

Prilikom izricanja kazne, sud u njegovu slučaju nije pronašao otegotnih okolnosti dok mu je olakotna njegova ranija nekažnjavanost, činjenica da je student i na skrbi roditelja, ali i jer je iskreno iskazano žaljenje... Ako kaznu plati u narednih 90 dana, omogućen mu je popust odnosno plaćanje dvije trećine sankcije od dosuđenih 180 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. srpanj 2024 17:09