VOAJER VREBA

STUDENTICE U ZAGREBAČKOM DOMU 'STJEPAN RADIĆ' U STRAHU 'Kolegica se tuširala, pogledala prema dolje i vidjela da je netko snima. Počela je vrištati'

Ilustrativna fotografija: Studentski dom Stjepan Radić
 Goran Mehkek / Hanza Media

Mjesec dana nakon što je višestruko prijavljivana zagrebačka kleptomanka upala u četvrti paviljon Studentskog doma “Stjepan Radić”, ukrala novčanik i fizički napala studenticu, ondje se dogodio još jedan incident.

Kako piše Srednja.hr, u srijedu u večernjim satima u paviljon je ušla mlađa muška osoba i u tuširaonici ženskog kata snimala djevojke koje su se tuširale gurajući mobitel ispod vrata tuša.

- Moja prijateljica se tuširala, a netko je gurnuo mobitel ispod vrata. Dok ga je ona vidjela, vrisnula je i on je počeo trčati. Sva sreća da je pogledala dolje i vidjela kameru. Moguće da je nekog snimao, a da osoba to ni ne zna, ispričala je stanovnica doma.

Uprava doma istražuje slučaj.

- Netko je izvana ušao i može biti da je neko vrijeme bio u paviljonu, to ne možemo znati. Detektirano je da kroz glavni ulaz nije ušao. U roku od 4 minute zaštitari su već bili tamo, znači nije mogao proći kraći period nego što su oni došli, rekli su iz Uprave za portal Srednja.hr i dodali da je slučaj prijavljen policiji koja je izašla na teren i napravila zapisnik.

Još uvijek nije poznato kako je muškarac ušao u paviljon, no nagađa se da se mogao ušuljati kroz požarno stubište koje studenti često koriste da si skrate put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:55