PRVI SUSJEDI

SUKOB ZBOG SUPRUGA U PAKOŠTANIMA 'Ako te ovog rata Srbi nisu zaklali, ja ću te!

 Vlado Kos / CROPIX

Dvojica umirovljenika sa zagrebačkog područja koji ljetuju u susjednim apartmanima, oslobođeni su optužbe za remećenje javnog reda i mira tijekom ljetovanja u Pakoštanima pokraj Zadra, javlja Zadarski.hr. Spor između susjeda trajao je duže vrijeme, a tog jutra u srpnju kulminirao je nakon što je supruga 63-godišnjaka prigovorila je starijem 72-godišnjem susjedu da ugasi motor svog automobila nakon čega ju je on izvrijeđao, te joj posprdno rekao da se vrati u Njemačku odakle je i došla i da tamo utjeruje red.

Nakon toga se uvrijeđeni 63-godišnjak susjedu obratio riječima „smrade jedan što si ti mojoj ženi govorio, ti ćeš moju ženu slati u Njemačku“, na što mu je ovaj pokušao objasniti da joj je samo rekao da se ide derati u Njemačku. Mlađi susjed je međutim nastavio sa uvredama i prijetnjama „ti si smrad i ako te ovog rata nisu Srbi zaklali ja ću te zaklati, sačekat ću te u mraku i zaklati“ te pljunuo u njegovom pravcu, na što je mu je 72-godišnjak opsovao majku i pljunuo u njegovom.

Mlađi susjed se potom uputio u pravcu svoje kuće, te 72-godišnjaku rekao „ona tvoja debela drempača"..“ te se pritom uhvatio rukama za genitalije na što mu je 72-godišnjak odgovorio da je smrad i da to nosi kući svojoj ženi, te mu je pritom ponovno opsovao majku i rekao mu da će doći njegov sin i da će ga zgaziti. Sud je nakon rasprava na koncu donio rješenje da se odustaje od izvođenja dokaza ispitivanja predloženih svjedokinja i supruga jer je očito da izbjegavaju dolazak na Sud te samo odugovlače ovaj postupak, a Sud je mišljenja da je činjenično stanje i bez njihovog ispitivanja dovoljno utvrđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:11