INCIDENT U ZADRU

SULUDI NAPAD U ZADRU, NA VOZAČA UBERA NASRNUO - SJEKIROM! 56-godišnjak podivljao nakon što je čuo da mu netko trubi na semaforu...

 
Sjekira
 Profimedia, Alamy

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju, piše Zadarski.hr.

Naime, u utorak oko 14 sati u Zadru, na križanju ulice Domovinskog rata i Splitske ulice, 56-godišnji Zadranin je nakon nesuglasica u prometu, navodno mu je netko na semaforu trubio, izišao iz vozila sa sjekirom u ruci, krenuo prema 52-godišnjem vozaču i više puta zamahnuo sjekirom prema njemu te ga drškom sjekire udario u glavu. Kako javlja portal 057info, incident se dogodio na raskrižju kod Kauflanda, a napadnuti muškarac je vozač Ubera.

Daljnji sukob je spriječio policijski službenik van službe, također sudionik u prometu, nakon čega je 56-godišnjak priveden u prostorije policije, dok je 52-godišnjaku pružena liječnička pomoć te su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon kriminalističkog istraživanja, 56-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:18