POČINITELJ U BIJEGU

SULUDI POHOD POMAHNITALOG MUŠKARCA Uletavao u dvorišta u centru grada, lupao, razbijao, a dvije gospođe pretukao je u njihovoj vlastitoj kući

 
Ilustracija
 Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

Nepoznati počinitelj u utorak navečer nešto iza 20.30 sati upao je u dvorište jedne kuće u Slavonskom Brodu i fizički nasrnuo na dvije gospođe koje žive u njoj.

Već nešto iza 20.30 sati sat na samom početku ulice pokušao je provaliti vrata obiteljske kuće, no nakon laveža psa udaljio se. Već u sljedećem trenutku uletio je u dvorište susjeda i porazbijao nešto stvari. Nakon toga počeo je lupati po vratima na kućnom broju 7. Jedna od dvije gospođe koje žive u kući otvorila je vrata i, kako doznaje ebrod, dobila teške udarce po tijelu. Nepoznati počinitelj izletio je iz dvorišta, ali se ponovo vratio nazad i nanio tjelesne ozljede i drugoj žene koja živi u kući.

– Pozvao sam prvo policiju u 21.07, a onda i hitnu nakon toga. Vrlo brzo su došli. Obje susjede dobile su udarce po tijelu. Imaju hematome, nisam ni znao da tako loše izgledaju. U hodniku ima krvi po podu, namještaj je razbacan, saksije od cvijeća razbijene - rekao je prvi susjed kojemu je nepoznati počinitelj također uletio u dvorište.

– Čovjek ne očekuje ovako nešto i nije pripremljen. Živimo u centru grada i jednostavno za tako što nikada nisi spreman. Živjeti u strahu nije ugodno. Čovjek nije ništa ukrao, ali u šoku smo zbog susjeda koje žive same u kući - ispričao jedrugi susjed.

Za nepoznatim počiniteljem se traga, policija je na mjestu događaja obavila očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:08