BILA U FARMI I BIG BROTHERU

SUSJED SJEKIRICOM POKUŠAO UBITI NAŠU REALITY ZVIJEZDU 'Tražila sam ga da makne smeće iz mog dvorišta, no dobila sam sjekirom po glavi'

 
 Facebook

Nekadašnja sudionica reality showova Farma i Big Brother Marija Prekodravac završila je u bolnici nakon što ju je u utorak u poslijepodnevnim satima sjekiricom po glavi udario vremešni susjed Ljuz Leši (81).

Prekodravac je na sreću završila samo s lakšim tjelesnim ozljedama, a Lešija je policija prijavila zbog pokušaja ubojstva sjekirom po glavi.

“Meni je svaka vrsta nasilja već sad postala znak da se fakat sve može preživjeti. Dobila si sjekirom po glavi, kak se držiš? - čudi me da mi nitko nije u obitelji Bosanac. Eto tako. Susjed me napao s leđa jer sam mu rekla da smeće baca u svoje dvorište, a ne u moje. Naime, donio je neke kante s bojom i bacio mi to pred ulaz. I doista sam bila pristojna u pokušaju da se to eliminira, no dobila sam sjekirom”, objavila je na svojemu Facebooku profilu Prekodravac pod slikom na kojoj se nalazi u bolnici s povelikom gazom i mrežicom na glavi.

Bivšu stanarku Big Brothera danas smo pokušali kontaktirati, međutim nije se javljala na naše upite preko društvenih mreža. Kako se neslužbeno doznaje, Lešija je nakon ispitivanja državno odvjetništvo pustilo da se brani sa slobode, no uz mjeru zabrane prilaska svojoj žrtvi.

Naime, Zakon o kaznenom postupku propisuje da se istražni zatvor protiv osoba starijih od 70 godina može odrediti samo iznimno, a osim toga, Leši je do sada neosuđivana osoba. “Mislim da je to razumna odluka”, rekao nam je umirovljenikov odvjetnik Tihomir Mišić.

Prekodravac je u Farmi nastupala 2015., a dvije godine kasnije odlučila se sudjelovati i u Big Brotheru. Osebujna djevojka prije ulaska u Big Brother izjavila je kako ima nekoliko hobija, među kojima je slikanje, pisanje i vožnja bicikla i longboarda, no rekla je i kako joj je želja skinuti se s kokaina na koji se navukla kada je radila u jednome lokalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:54