U VARAŽDINU

SVI SU SE PITALI KAKO SI MOŽE PRIUŠTITI MERCEDES... Razotkrivena prevarantica iz Varaždina koja je s 5 kuna plaćala račun od 7.500 kuna, evo kako!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.05.2019. u 11:19

Mercedes Benz cars for sale, Image: 108447661, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

 

24-godišnjakinja iz Varaždina je pod istragom zbog prijevare i krivotvorenja isprava, priopćila je varaždinska policija. Naime, ona se u ožujku 2018. godine lažno predstavila kao predsjednica jednog sportskog društva, koje tada više nije djelovalo, i na taj način ugovorila višednevni najam Mercedesa. Platila je i polog od 1000 kuna, a u svibnju iste godine stigla joj je opomena za plaćanje preostalog iznosa od 7.500 kuna.

Varaždinske vijesti javljaju da je osumnjičena 24-godišnjakinja poslala uplatnicu iz koje je vidljiva uplata tog iznosa, no ona je zapravo uplatila iznos od tek 5 kuna, a nakon uplate je na uplatnicu dopisala brojeve kako bi se činilo kao da je platila cijeli iznos od 7.500 kuna.

Sličnu je prijevaru izvršila i u listopadu 2018. godine, kad je u jednom hotelu u Varaždinu na hranu i piće potrošila oko 900 kuna, a račun je najprije htjela platiti karticom koja nije njezina, nakon čega je otišla bez plaćanja, javljaju Varaždinske vijesti.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo