RAZBOJSTVO NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

TAXI CAMMEO POLICIJI PREDAO SVE DOKAZE O NAPADU NA NJIHOVA VOZAČA Djelatnik taksi službe nije ozlijeđen, policija još uvijek traga za počiniteljem

Ilustracija
 Davor Pongracic / HANZA MEDIA

Tvrtka Cammeo Grupa reagirala je putem priopćenja na krađu njihovog automobila koja se dogodila u četvrtak na zagrebačkom području.

"Cammeo Grupa može potvrditi da je (u četvrtak) tijekom dana došlo do napada na našeg vozača od strane nepoznate osobe prilikom čega su otuđeni naš automobil i službeni novčanik", pišu iz Cammea.

Djelatnici Cammeo Grupe pronašli su otuđeni službeni novčanik bez novaca nedaleko od mjesta razbojstva, a u večernjim su satima pronašli i otuđeni automobil. Automobil se nalazio u garaži na području Novog Zagreba.

Cammeo Grupa je o oba pronalaska obavijestila policiju te su im predali sve dokaze o incidentu koje su samostalno prikupili. "S policijom surađujemo od početka i oni aktivno rade na rješavanju ovog slučaja", poručili su iz Cammea.

Podsjećamo, nepoznati naoružani razbojnik u četvrtak je, fingirajući da je klijent koji treba taksi uslugu, uperio pištolj u zagrebačkog vozača taksija L. M. (25) te ga je nakon terora i prijetnji, izbacio na osami u predgrađu, na Sajmišnoj cesti u Mičevcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:27