KRŠ I LOM

TEŠKA NESREĆA KOD POŽEGE: MRTVI PIJANI SLETJELI S CESTE U DVORIŠTE OBITELJSKE KUĆE Trojica mladića teško su ozlijeđena, Golf je smrskan

 Pozega.eu

POŽEGA – Trojica mladića stara 23, 24 i 29 godina teško su ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila pola sata iza ponoći u nedjelju u Ulici Hrvatskih branitelja u Požegi.

Za sada nije poznato koji je od ozlijeđenih mladića upravljao vozilom, ali je poznato da su prometnoj nesreći kumovale velike koncentracije alkohola. Jedan imao 2,3, drugi 2,9, a treći 3,3 promila alkohola u krvi, piše Požega.eu.

Podsjetimo, trojica mladići koja su bila u osobnom vozili VW Golf požeških registarskih oznaka kretali su se iz pravca Velike prema Požegi. Iz još neutvrđenih razloga izgubili su nadzor nad vozilom te su sletjeli s ceste, udarili i probili betonski stup, ogradu, i završili u dvorištu jedne obiteljske kuće. Od siline udarca ispao je motor iz vozila koje se prevrnulo na krov. Vozilo su zaustavila drveća koja su spriječila udarac u kuću.

Na mjesto nesreće izišli su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su uz pomoć medicinskih ekipa izvukli unesrećene iz vozila. Ozlijeđeni mladići prevezeni su vozilima hitne pomoći u požešku bolnicu.

Prema riječima dežurnog kirurga u požeškoj bolnici, prim.dr.sc. Drage Gašpara sva trojica mladića koji su sudjelovali u prometnoj nesreći zadržani su na bolničkom liječenju. Dvojica mladića su zadobila prijelome ruku dok su kod jednog utvrđeni prijelomi nastavaka vratnih trupova uz kralježnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:11