KRŠ I LOM U ŠIBICAMA

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD ZAPREŠIĆA Auto je ostao potpuno smrskan nakon što se zaletio u stup javne rasvjete, dvije djevojke su ozlijeđene

U prometnoj nesreći 27-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a lakše ozljede ima 25-godišnja putnica. Obje su završile u bolnici
 Vatrogasci Šenkovec

Sinoć se u mjestu Šibice, u okolici Zaprešića, dogodila teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije djevojke, izvijestila je PU zagrebačka.

Prema policijskom izvješću, 27-godišnjakinja je u 23.45 sati upravljala osobnim automobilom marke Peugeot 206 zagrebačkih registarskih oznaka sjevernom prometnom trakom kolnika Zagrebačke ceste u smjeru zapada.

Zbog neprilagođene brzine je kod kućnog broja 129 izgubila nadzor nad vozilom. U zanošenju automobila prešla je na nogostup s južne strane kolnika i udarila u rubni kamen nogostupa.

Vozilom je nakon toga udarila i u stup javne rasvjete te se nastavila nekontrolirano kretati po nogostupu, a potom se zabila i u betonski stup ograde.

U prometnoj nesreći 27-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Sestre milosrdnice. Lakše je ozlijeđena 25-godišnja putnica kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh.

Zbog očevida prometne nesreće promet je bio zatvoren od 0.10 do 4.20 sati te se odvijao okolnim cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:21