UŽAS NA CESTI

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI A3 Blizu Slavonskog Broda automobil je sletio s ceste i zapalio se, nekoliko je osoba smrtno stradalo

 
Ilustracija
 Luka Gerlanc / CROPIX

Na autocesti A3 pokraj Slavonskog Broda došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je stradalo nekoliko osoba, javlja PU brodsko-posavska.

- Došlo je do slijetanja osobnog automobila stranih registracijskih oznaka (iza 15 sati) s kolnika autoceste A3, u blizini Bukovlja, i zapaljenja vozila u kojem su se nalazile osobe - rekao je policijski službenik za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske, Krešimir Šimić za portal SBplus.

Za Dnevnik.hr su iz policije potvrdili da je nekoliko osoba smrtno stradalo, ali točan broj poginulih nisu otkrili.

Iz JVP Grada Slavonskog Broda za Dnevnik.hr također su potvrdili da ima mrtvih, no nisu mogli reći koliko ljudi je smrtno stradalo i je li se netko spasio iz gorućeg automobila. Dojavu o požaru automobila dobili su oko 15 sati, a požar je ugašen, rekli su.

Nakon što su vatrogasci ugasili požar započeo je policijski očevid i utvrđivanje identiteta stradalih osoba, te drugih činjenica i okolnosti događaja, priopćila je policija.

FOTOGALERIJA: Teška prometna nesreća kod Slavonskog Broda

Kako piše SBplus, na mjesto prometne nesreće pristigli su djelatnici Županijskog državnog odvjetništva i djelatnici Komunalca.

Konferencija za medije bit će održana u 19 sati kada će se možda znati nešto više o okolnostima nesreće.

Kako javlja HAK, zbog nesreće se između čvora Sredanci i čvora Slavonski brod istok u smjeru Bregane promet vodi jednim trakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:19