DIVLJANJE NA CESTI

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U DELNICAMA Pijani vozač jurio BMW-om i zabio se u Golf koji je od siline udarca odbačen na Suzuki, tri osobe teško ozlijeđene

Ilustracija
 Jure Miskovic / Ilustracija / CROPIX

U srijedu se u Delnicama se dogodila teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila delničkih registarskih oznaka, a koju je izazvao pijani vozač BMW-a, priopćila je primorsko-goranska policija na službenoj web stranici.

Nesreća se dogodila u ulici Lujzijanska cesta oko 14.50 sati kada je 36-godišnji hrvatski državljanin jurio velikom brzinom u BMW-u, izgubio nadzor nad vozilom i potom udario u zaustavljeni VW Golf.

Golf je od siline udarca odbačen u drugo vozilo, marke Suzuki, kojim je upravljao 58-godišnji hrvatski državljanin. U nesreći su vozačica i suvozačica, inače djevojčica, iz Golfa teško ozlijeđene, dok je suvozačica iz Suzukija lakše ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Rijeka.

Očevidom je utvrđeno da je vozač BMW-a upravljao vozilom pijan, s koncentracijom alkohola u krivi od 2,23 g/kg te je zbog alkoholiziranosti i izazivanja prometne nesreće priveden u policijske prostorije.

Za vrijeme očevida od 15.05 do 15.55 sati za sva vozila bio je zatvoren promet dionicom DC 3 u Delnicama, nakon čega se promet odvijao uz naizmjenično propuštanje do 16.30 sati kada je u potpunosti normaliziran, zaključili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:27