STRADALI

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U OKOLICI KOPRIVNICE Vozač autom naletio na dvojicu dječaka na biciklima pa pobjegao, obojica mališana su u bolnici

 
 Tihana Grašić / ePodravina.hr

Udario ih karavanom i pobjegao, ali mu je od siline udarca otpala tablica. Dvojica dječaka, prema riječima mještana, učenici 2. razreda osnovne škole iz Koprivničkog Ivanca, udaljili su se u srijedu kasno poslijepodne biciklima oko 500 metara od svog mjesta do susjednog Goričkog na putu prema Kunovcu kada ih je "pokupio" automobil koji je bez zaustavljanja nastavio vožnju.

- Došlo je do naleta osobnog automobila na dvoje djece. Postupanje je u tijeku - potvrđeno je iz Operativno-komunikaicjskog centra PU koprivničko-križevačke.

Jedan dječak je s težim ozljedama prevezen u koprivničku bolnicu, dok je drugi lakše ozlijeđen. Kako nam je rekla Tihana Grašić, kolegica s portala ePodravina koja je fotografirala navedenu nesreću, na mjestu događaja okupili su se mještani jer je u neposrednoj blizini nekoliko obiteljskih kuća.

Prema posljednjim informacijama, policija još nije pronašla nesavjesnog vozača koji je naletio na dječake i pobjegao s mjesta nesreće ne zaustavivši se i ne pruživši im pomoć. Potraga za njim je u tijeku.

Fotografije u nastavku ustupio nam je portal ePodravina.hr.

Tihana Grašić / ePodravina.hr
Tihana Grašić / ePodravina.hr
Tihana Grašić / ePodravina.hr

- Majka jednog dječaka do dana današnjeg nije mu dala da vozi bicikl po cesti. Sada ga je prvi puta pustila i dogodilo se ovo - rekao je potreseni mještanin za Glas Podravine, koji javlja i da očevici tvrde da je vozač prije kobnog naleta krivudao autom po cesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:15