NESREĆA

Teško ozlijeđen jedan od dvojice radnika stradalih u eksploziji jahte u Rogoznici

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2019. u 17:33

Sibenik, 200714.
Na podrucju Srime, Murtera i Rogoznice danas je provedena akcija sankcioniranja nedozvoljenog glisiranja, s ciljem sprijecavanja mogucih nesreca, stradavanja kupaca, ronilaca i podizanja opce sigurnosti na moru.
U akciji su sudjelovala tri plovila i helikopter MUP-a.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

Ilustracija

Jedan od dvojice radnika koji su stradali u eksploziji jahte u Rogoznici u srijedu oko podneva teško je ozlijeđen, doznaje se ravnateljice šibenske bolnice Sanje Jakelić.

Riječ je o 24-godišnjaku i 28-godišnjaku, a ne kako je šibenska policija početno izvijestila 60-godišnjaku i 29-godišnjaku.

Prema do sada utvrđenom, na usidrenoj jahti u vlasništvu tvrtke iz Šibenika, došlo je do eksplozije i požara. Tom prilikom su ozlijeđeni 24-godišnjak i 28-godišnjak, kao zaposlenici tvrtke koja posluje u okviru Marine Frapa.

Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Šibenik, radi pružanja liječničke pomoći. Požar je ugašen u 12.30 sati, a sve okolnosti ovog događaja će se utvrditi očevidom, priopćili su iz šibensko-kninske policijske uprave.

Ravnateljica šibenske bolnice Sanja Jakelić za ŠibenikIN je kratko komentirala da su jednom muškarcu nakon eksplozije u Rogoznici, na Hitnom bolničkom prijemu šibenske bolnice utvrđene teške ozlijede te da je zadržan na daljnjem liječenju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo