NARUŠENI ODNOSI

TEŽAK INCIDENT Nasilnik teško ozlijedio policajca na dužnosti: prvo je prijetio susjedu, a kada su ga organi reda došli smiriti potpuno je podivljao

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 28.08.2018. u 15:04

Matija Đanešić / ilustracija / HANZA MEDIA

Policija u Splitu

 

Muškarac (51) iz Piramatovaca nanio je teške tjelesne ozljede 56-godišnjem policajcu PU šibensko-kninske, doznajemo iz ove policijske uprave. Nemili događaj zbio se u Piramatovcima, mjestu u zaleđu Skradina u ponedjeljak rano ujutro, kada je 62-godišnji mještanin Piramatovaca pozvao policiju zbog prijetnji koje mu je oko pet sati uputio 51-godišnji susjed, a zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa.

Dolaskom ophodnje iz Policijske postaje Šibenik u Piramatovce oko 6,30 sati i njihova postupanja, 51-godišnjak se oglušio na njihove naredbe, radi čega su nad njime uporabili sredstva prisile te je on tom prilikom pružao fizički otpor. U namjeri sprječavanja policijskih službenika da ga odvedu u službeno vozilo, 51-godišnji Piramatovčanin je tjelesno napao 56-godišnjeg policajca i teško ga ozlijedio. Nakon dovršene istrage u Službi kriminalističke policije PU šibensko-kninske, 51-godišnjak je pritvoren i protiv njega je DORH-u podnesene kaznena prijava zbog kaznenog djela prisile prema službenim osobama, nanošenja teške tjelesne ozljede 56- godišnjem policajcu, te za prijetnju 62-godišnjaku iz Piramatovaca.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo