ODLUKA SUDA

TIJELO NESRETNE ZORICE JOŠ UVIJEK NIJE PRONAĐENO Supružnicima produljen pritvor zbog sumnje na ubojstvo

Klinca Sela, 270414.
Zagrebacka cesta u blizini krizanja s Kolodvorskom ulicom.
Oko 21:40 u smijeru Karlovca dogodila se prometna nesreca. Autobus Samoborceka, linije Cvetkovic-Savski most, naletio je na pjesaka zbog cega je promet bio obustavljen u oba smijera do 23:30.
Na fotografiji: policijski automobili.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Ilustracija / Darko Tomaš / policija / CROPIX

Zorica Fadljević

Supružnicima S. K. (60) i M. K. (62) iz Šumeće kod Slavonskog Broda za još dva mjeseca produljen je istražni zatvor zbog sumnje za ubojstvo Zorice Fadljević (47) iz Sibinja.

Odlučio je tako Županijski sud u Slavonskom Brodu na prijedlog tamošnjeg Županijskog državnog odvjetništva koje je nad supružnicima otvorilo istragu za ubojstvo žene čije tijelo još uvijek nije pronađeno. Tako je i nakon dulje od mjesec dana sudbina Zorice Fadljević obavijena velom tajni na koje nitko ne daje konkretan odgovor.

Osumnjičeni, koji se nalaze u zatvoru u Požegi, naime brane se šutnjom, a dosadašnja vještačenja predmeta izuzetih iz njihovog automobila i kuće za sada nisu dala tužiteljstvo očekivane rezultate. Podsjetimo, Zorica je  nestala nakon što se s osumnjičenima sastala 18.11. oko 17 sati kod Opće županijske bolnice u Slavonskom Brodu, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo