LIKVIDACIJA

TKO JE MUŠKARAC UBIJEN U OMIŠU? Bio je vlasnik kafića na obali koji je zapaljen prije par godina, priča se da ga je partner 'preveslao' za neki novac

    AUTOR:
    • Vladimir Urukalo,
    • Ana Franić/SD

  • OBJAVLJENO:
  • 09.11.2019. u 16:52

Nikola Vilić / Hanza Media

 

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet, kako doznajemo, bio vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen, piše Slobodna Dalmacija.

- Cijeli je život bio 'problematičan', još u školskim danima nije mu bilo strano potući se. Bio je jak i snažan. Znam da je dvije godine proveo radeći u Norveškoj, a pričalo se da ga je partner s kojim je otvorio kafić zafrkao za neku lovu dok je ovaj bio gore - kazao nam je jedan školski kolega ubijenog 38-godišnjeg K.F.

 

Stanari okolnih zgrada ne žele govoriti o brutalnom ubojstvu. Tek jedan od njih ispričao nam je što je čuo.

- Bio sam u kući obavljao neke stvari i odjednom sam čuo nešto. Kao da je nešto puklo. Prvo sam mislio da je nekome pukla guma. Grozno - kaže nam.

Prema prvim informacijama, ubijeni K.F. sjedio je u parkiranom Volkswagenu s djevojkom, jeli su hranu iz fast fooda. U jednom trenutku prišao im je motociklist odjeven potpuno u crno i s kacigom na glavi te je s dva metka direktno u glavu upucao 38-godišnjaka, piše Slobodna Dalmacija.

Koliko se za sada zna, djevojku je neozlijeđena.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo