POŽAR

TOTALNO UNIŠTENJE NA PARKINGU ŠOPING CENTRA U SESVETAMA Izgorjela kućica za prodaju krumpira, buktinja se proširila na 6 vozila, jedna osoba u bolnici

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.12.2019. u 13:41

Zagreb, 281219.
Millenium centar.
Jucer oko 21 sat, zbog neopreznog rukovanaja, izbio je pozar na kucici za prodaju krumpira pri cemu je objekt izgorio u potpunosti. Vatra je zahvatila dio transportnih vozila u neposrednoj blizini.
Na fotografiji: kucica za prodaju krumpira.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

 

U petak navečer je u Sesvetama izbio požar na parkiralištu trgovačkog centra u limenoj kućici, koji je zahvatio i obližnje automobile. 

Kako javlja Policijska uprava zagrebačka, oko 22 i 45 sati u Sesvetama u Ulici Ljudevita Posavskog u limenoj kućici na parkiralištu trgovačkog centra Millenium, u čijem je i vlasništvu kućica, izbio je požar.

Kućica je u potpunosti izgorjela, a vatra je oštetila šest teretnih automobila koji su bili parkirani u blizini kućice: Citroen Jumper, Renault, dva vozila marke DAF, MAN i Mercedes.

FOTOGALERIJA: Požar na kućici za prodaju krumpira

 

62-godišnjem muškarcu koji se nalazio unutra i koristio kućicu, pružena je pomoć u KB Dubrava. Neslužbeno se doznaje da je uzrok požara neoprezno rukovanje, no službeno će se to znati tek nakon obavljenog očevida.

Požar su ugasili vatrogasci, a policija će tijekom subote obaviti očevid i otkriti uzrok požara.

 

Izdvajamo