SMRT NA CESTI

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI U KOTORIBI U strašnoj nesreći poginuli majka i otac četvero djece: 'Nedavno su si uredili staru obiteljsku kuću...'

 Zeljko Hajdinjak / Ilustracija / CROPIX

Kotoriba je zavijena u crno. Biljana i Kristijan nedavno su si uredili staru kuću. Djeca su u jednom danu ostala bez mame i tate...

Dvoje mladih ljudi u subotu ujutro smrtno je stradalo u Štefancu. Na njih je naletjelo kombi vozilo kojim je upravljao 52-godišnji vozač s područja Koprivničko-križevačke županije, piše portal eMeđimurje.

Na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda preminula je 27-godišnja Biljana O., dok je 31-godišnji Kristijan O. vozilom Zavoda za hitnu medicinu s teškim ozljedama po život prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. No, ni on nije izdržao. Međimurska policija javlja da je preminuo u Županijskoj bolnici Čakovec u 6:50 sati.

Doznaje se kako se radi o supružnicima koji žive u Kotoribi. Nedavno su si uredili staru kuću gdje su živjeli s četvero malodobne djece koja su ovom teškom tragedijom u jednom danu ostala bez majke i oca. Obitelji stradalih su u šoku, no treba biti i priseban te se pobrinuti za djecu. Što su Biljana i Kristijan u to vrijeme radili na cesti, zasad nije poznato.

Policija, načelnik Prometne policije i državna odvjetnica na mjestu nesreće obavili su očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do iste, a cesta je za promet bila zatvorena od 4:37 do 7:52 sata. Stradali pješaci nisu bili označeni reflektirajućim prslukom, a vozač kombija nije bio pod utjecajem alkohola, utvrdila je policija, a prenosi eMeđimurje.

Ovo dvoje pješaka već su deveta i deseta žrtva koje su ove godine smrtno stradale na međimurskim cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:56