STRAVA

TRAGEDIJA KOD SKRADINA: OBITELJ PRIJAVILA NJEGOV NESTANAK, A ONDA JE STIGLA NAJTUŽNIJA VIJEST Vatrogasci su tijekom gašenja požara našli leš muškarca

 Profimedia, ImageSource

U subotu navečer dok su gasili požar u mjestu Dubravice kod Skradina, vatrogasci su pronašli izgoreno tijelo 68-godišnjeg muškarca.

- Mrtvo tijelo muškarca na požarištu otvorenog prostora u Dubravicama, u predjelu Vukovići-Grahovo pronađeno je oko 21,35 sati. Prethodno je policija oko 19 sati dobila dojavu od obitelji od nestanku 68-godišnjeg muškaraca. Po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Šibeniku, mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Opće bonice Šibenik radi utvrđivanja uzroka smrti. Do kraja dana bit će obavljen policijski očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog slučaja - kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Inače, ovaj požar izbio je u subotu navečer nešto prije 19 sati. U njegovom gašenju sudjelovalo je 13 vatrogasaca s pet vozila iz JVP-a grada Šibenika, DVD-a Dubravice i DVD-a Skradin. Izgorjelo je oko četiri hektara površine niskog raslinja i šume, a požar je ugašen oko 23 sata.

Kako neslužbeno doznajemo, požar je izazvao poginuli 68-godišnji muškarac dok je palio korov. Navodno mu je vatra izmakla kontroli i dok ju je pokušavao ugasiti stradao je od plamenog ognja. Međutim, iz policije nam nisu mogli potvrditi točnost ovih navoda dok ne završi očevid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:36