STRAŠNA SMRT

TRAGEDIJA NA AUTOCESTI KOD MASLENIČKOG MOSTA U stravičnom sudaru poginula poznata, kontroverzna i lijepa ukrajinska političarka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.08.2017. u 17:14

Irina Berežnaja / FACEBOOK

 

Bivša zastupnica u ukrajinskom parlamentu Irina Berežnaja jedna je od osoba koja je izgubila život u prometnoj u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 1.30 sati dogodila na autocesti A1 između čvora Maslenica i čvora Posedarje, piše RT.

Irina Berežnaja / FACEBOOK
 

Podsjećamo, u Mercedesu su osim Berežnaje bili i 38-godišnji državljanin Bugarske koji je automobilom upravljao te 8-godišnje dijete. Prometna nesreća se dogodila kada se Bugarin automobilom zabio u stup na autocesti. Berežnaja i vozač su poginuli, a dijete je ozlijeđeno te prevezeno u zadarsku bolnicu.

Iz zadarske policije izvijestili su da se prema rezultatima očevida sumnja da je 38-godišnji državljanin Bugarske, upravljajući Mercedesom bugarskih nacionalnih oznaka, vozeći u smjeru Posedarja, zbog neutvrđenog razloga automobilom izašao izvan kolnika, popeo se na zaštitnu gradu te udario u nosivi stup portala na autocesti.

Irina Berežnaja / FACEBOOK

Zadarski.hr neslužbeno doznaje da je ozlijeđeno dijete kći 37-godišnje Ukrajinke. Berežnaja se tijekom boravka u parlamentu borila protiv ukrajinskih vojnih operacija na istoku zemlje te se zalagala za prava žitelja Donbassa. Kao članica Partije regija bila je izrazito proruski orijentirana, a politički protivnici optuživali su je, između ostaloga, i za ljubavne veze s nekim bivšim ukrajinskim vlastodršcima...

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo