STRAŠNA SMRT

TRAGEDIJA NA AUTOCESTI KOD MASLENIČKOG MOSTA U stravičnom sudaru poginula poznata, kontroverzna i lijepa ukrajinska političarka

 
 Irina Berežnaja / FACEBOOK

Bivša zastupnica u ukrajinskom parlamentu Irina Berežnaja jedna je od osoba koja je izgubila život u prometnoj u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 1.30 sati dogodila na autocesti A1 između čvora Maslenica i čvora Posedarje, piše RT.

Irina Berežnaja / FACEBOOK

Podsjećamo, u Mercedesu su osim Berežnaje bili i 38-godišnji državljanin Bugarske koji je automobilom upravljao te 8-godišnje dijete. Prometna nesreća se dogodila kada se Bugarin automobilom zabio u stup na autocesti. Berežnaja i vozač su poginuli, a dijete je ozlijeđeno te prevezeno u zadarsku bolnicu.

Iz zadarske policije izvijestili su da se prema rezultatima očevida sumnja da je 38-godišnji državljanin Bugarske, upravljajući Mercedesom bugarskih nacionalnih oznaka, vozeći u smjeru Posedarja, zbog neutvrđenog razloga automobilom izašao izvan kolnika, popeo se na zaštitnu gradu te udario u nosivi stup portala na autocesti.

Irina Berežnaja / FACEBOOK

Zadarski.hr neslužbeno doznaje da je ozlijeđeno dijete kći 37-godišnje Ukrajinke. Berežnaja se tijekom boravka u parlamentu borila protiv ukrajinskih vojnih operacija na istoku zemlje te se zalagala za prava žitelja Donbassa. Kao članica Partije regija bila je izrazito proruski orijentirana, a politički protivnici optuživali su je, između ostaloga, i za ljubavne veze s nekim bivšim ukrajinskim vlastodršcima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:27